Tillsammans för rättvis handel: välkommen till höstens digitala inspirationsträff

Varmt välkomna till höstens digitala inspirationsträff den 5 november 16:00. Det går också utmärkt att titta på inspelningen i efterhand.

Även om diplomeringen Kyrka för Fairtrade fasas ut vet vi att engagemanget för hållbarhet, mänskliga rättigheter och en rättvis handel bara ökar bland församlingar i Sverige. På inspirationsträffen får ni helt enkelt – inspiration och konkreta tips om hur ni kan lyfta engagemanget vidare, samtidigt som vi stolt ser tillbaka på mer än 10 år med Kyrka för Fairtrade.

Inspirationsträffen riktar sig till alla församlingar som vill utveckla sitt engagemang för rättvis handel och vill få konkreta tips på hur ni kan gå tillväga, oavsett om ni har en lång historia som Kyrka för Fairtrade eller inte har kommit igång än.

Bjud gärna in kollegor eller engagerade från din egen eller andra församlingar!

Programmet i korthet:

• 11 år med Kyrka för Fairtrade – ett digitalt firande!
    Kyrka för Fairtades samordnare Live Brathovde Häll lotsar oss igenom en tillbakablick på kyrkornas roll i rättvis handel-rörelsen, med många guldkorn och inspirerande aktiviteter som Kyrka för Fairtrade-diplomerade församlingar har genomfört genom åren.
  • Varför Fairtrade?
    Fairtrade Sveriges generalsekreterare Hewan Temesghen berättar om hur rättvis handel och hållbar utveckling hänger ihop. Vilken skillnad gör Fairtrade? Hur fungerar det? Vad är på gång för Fairtrade i Sverige och internationellt?
  • Vad nu? Konkreta sätt att utveckla engagemanget
    Låt dig inspireras av tips från Fairtrade Sveriges projektledare för engagemang, Jehna Al-Moushahidi som berättar om alla sätt församlingar, kyrkor och andra grupper kan bli involverade

Inspirationsträff 6 november

Anmäl dig här till höstens digitala inspirationsträff! Du får länk till träffen några dagar innan och en påminnelse två timmar innan inspirationsträffen startar.
  • Valfritt