Inspirationsdag Kyrka för Fairtrade!

Du som är engagerad i Kyrka för Fairtrade i din församling/kyrka – eller helt enkelt bara intresserad av rättvis handel och etisk konsumtion – anmäl dig till Inspirationsdagen måndag den 14 oktober!

Tid: 09.30-16.00
Plats: Missionskyrkan, S:t Olofsgatan 40, Uppsala

Syftet med inspirationsdagen är att ge inspiration att arbeta med rättvis handel och etisk konsumtion i kyrkor och församlingar. Höstens inspirationsdag fokuserar särskilt på hållbar produktion och konsumtion av kläder.
Ur programmet:

• Hållbar konsumtion och produktion av kläder och textiler.
  • Utbyte av tips, idéer och erfarenheter av arbetet med rättvis handel i kyrkor och församlingar.
  • Aktuellt från Fairtrade Sverige och Fair Trade Återförsäljarna
  •  Kyrka för Fairtrade nu och i framtiden

Ingen deltagaravgift! Kyrka för Fairtrade bjuder på lunch och fika. Deltagarna eller deras kyrkor/församlingar bekostar resa till Uppsala och eventuella övernattningskostnader.

Anmälan: anmäl deltagande så snart som möjligt men senast 13 september via länken här!

Det här inlägget postades i Aktiviteter, Aktuellt, Fairtrade. Bokmärk permalänken.