Nätverksträff 4 augusti i Helsingborg

I samband med Fair Trade Forum* arrangerar Kyrka för Fairtrade nätverksträff för engagerade i diplomerade församlingar och de som inte är diplomerade än men är intresserade av att arbeta mer med rättvis handel i sina församlingar. Kom och bli inspirerad, utbyt erfarenheter och få nya tips och idéer! Bland annat så kommer Live Brathovde Häll från Fairtrade Sverige kommer och berättar om Fairtrade-producenter, hur man kan bemöta kritik och vad som är på gång i höst.

Nätverksträffen är den 4 aug kl.10-12 i Sensus lokaler på Billeplatsen 1 i Helsingborg.

Anmäl dig senast den 30 juni genom att maila elisabeth.korswing@skr.org Ange namn, församlingstillhörighet samt roll/ funktion i församlingen och ev. matallergier (vi bjuder på fika).

Varmt välkomna!

_____________________________________________________________

*Fair Trade Forum hålls i år den 3-4 augusti i Helsingborg. Det är den årliga nationella samlingsplatsen för aktörer som på olika sätt arbetar med rättvis handel och en mötesplats för återförsäljare, importörer och konsumenter och ideellt engagerade såväl som kommuner och organisationer. Mer info om Fair Trade Forum >>