Fair Trade Forum i Linköping

På torsdag 5 oktober drar det igång – Fair Trade Forum – rättvis handelsrörelsens årliga nationella samlingsplats för aktörer som på olika sätt arbetar med rättvis handel. En mötesplats för återförsäljare, importörer och konsumenter såväl som kommuner och organisationer. Detta är ett utmärkt tillfälle att fylla på med ny kunskap och inspiration i arbetet med rättvis handel och etisk konsumtion!

Årets tema är ”Hållbar livsstil” med fokus på kläder, elektronik och mat. Genom intressanta seminarier och panelsamtal inom fokusområdena kommer Fair Trade (rättvis handel) och en hållbar livsstil att på olika sätt diskuteras. Det kommer också finnas underhållning med artister som Marit Bergman och Jon Henrik Fjällgren m.fl.

Det är fritt inträde till alla delar inom Fair Trade Forum! Platsen för evenemanget är Kårhuset kollektivet på Ågatan mitt i stan!

Fair Trade Forum är i år en del av Linköpings kommuns årliga evenemang, Globala Linköping. Globala Linköping inleder veckan som sedan övergår till Fair Trade Forum 2017.

Läs mer om programmet här >>

Kyrka för Fairtrade passar även på att samla till nätverksträff den 7 oktober kl.10-12 i Tomaskyrkan.

Läs mer och anmäl dig här >>

Kom och var med!

Det här inlägget postades i Okategoriserade. Bokmärk permalänken.