Film från Tumba kyrkas diplomering

På Tacksägelsedagen den 11 oktober 2015 diplomerades Tumba kyrka i Botkyrka församling, Svenska kyrkan Stockholms stift.

Skärmbild film mångaNär Tumba kyrka i Botkyrka församling, Svenska kyrkan Stockholms stift, blev diplomerade på Tacksägelsedagen den 11 oktober hade församlingen fint besök. Jennifer Mbuvi från Fairtrade Kenya var inbjuden av Fairtrade Sverige och diplomerade församlingen under sitt besök i Sverige. I filmen berättar Cecilia Södertun och Jolanta Lundgren som ör aktiva i Tumba kyrka om hur de har arbetat med Fairtrade. Jennifer Mbuvi intervjuas om hur Fairtrade påverkar livet för bönder i Kenya och Eva-Maria Munck, koordinator för Kyrka för Fairtrade, berättar om kriterierna för att bli en diplomerad församling.

Du hittar filmen på Sveriges kristna råds Youtube-kanal

Det här inlägget postades i Aktuellt, Fairtrade. Bokmärk permalänken.