Ny hemsida för Kyrka för Fairtrade

Idag lanseras två nya webbplatser inom ramen för Sveriges kristna råd: Sveriges Frikyrkosamråd och Kyrka för Fairtrade.

Hemsida

Undan för undan får fler delar inom Sveriges kristna råds webbplatser nytt innehåll och ny kostym. Idag lanseras nya webbplatser för Sveriges Frikyrkosamråd och Kyrka för Fairtrade.

Arbetet med webbplatsen ingår i ett större projekt som inleddes för knappt ett år sedan där Kyrkornas globala var först ut. Därefter lanserades huvudsidan för Sveriges kristna råd. Och idag lanseras Kyrka för Fairtrade och Sveriges Frikyrkosamråd som får nya webbplatser efter mycket planering och förnyelsearbete.

I arbetet med att skapa en ny webb har fokus legat på att det ska vara enkelt för besökaren att hitta vad den söker. Detta har ställt stora krav på struktur och design.

Inom Kyrka för Fairtrade är man idag glada: – Roligt att få presentera en ny webbsida som tydligt berättar vad vi inom Kyrka för Fairtrade arbetar med. Min förhoppning är att webben ska inspirera fler församlingar att bli diplomerade, säger Eva-Maria Munck, koordinator för Kyrka för Fairtrade.

Det här inlägget postades i Aktuellt. Bokmärk permalänken.