Diplomerade 2016

Under 2016 har 21 församlingar diplomerats för sitt arbete med rättvis handel. Totalt är 156 församlingar diplomerade sedan 2009.

Angereds församling,Svenska kyrkan,Göteborgs stift

Brunskogs församling, Arvika pastorat,Svenska kyrkan,Karlstad stift

Grundsunda församling ,Svenska kyrkan,Härnösands stift

Haga missionsförsamling/ Hagakyrkan i Örenbro,Equmeniakyrkan,Svealand

Immanuelkyrkan Jönköping,Equmeniakyrkan,Region Öst

Immanuelkyrkan Örebro/ Baptistförsamlingen Immanuel,Evangeliska frikyrkan,Örebro

Linde Bergslags församling,Svenska kyrkan,Västerås stift

Lunds domkyrko pastoratSvenska kyrkan, Lunds stift. Lunds pastorat består av Lunds Allhelgonaförsamling, Lunds östra stadsförsamling, S:t Peters klosterförsamling, Norra Nöbbelövs församling, Torns församling, Helgeands församling och Lunds domkyrkoförsamling.

Nikolai församling,Svenska kyrkan,Strängnäs stift

S:t Pauli kyrka,Svenska kyrkan,Lunds stift

Stuvstakyrkans församling,Equmeniakyrkan,Region Stockholm

Svärdsjö-Envikens pastorat,Svenska kyrkan,Västerås stift. Svärdsjö-Envikens pastorat består av Svärdsjö församling och Envikens församling.

Västerortskyrkan,Equmeniakyrkan,Region Stockholm

Åkerbo församlingSvenska kyrkan,Linköping stift