Fairtrade challenge

Fairtrade challenge är fikadagen för Fairtrade som i år äger rum torsdagen den 20 oktober. Låt oss bli många som fikar Fairtrade-märkt under en och samma dag!

Styrelsen fikar fikar du

Foto: Mikael Stjernberg

Fikadagen den 20 oktober är en del i kampanjveckorna Fairtrade fokus som äger rum vecka 41 och 42.  Målet är att ännu fler än tidigare år ska fika med Fairtrade-märkta produkter under en och samma dag, för att göra ännu större skillnad för de människor som odlar och producerar våra varor.

Vi samlar alla Fairtrade-fikapauser kopplade till verksamheter inom församlingar, kyrkor, samfund, stift, regioner och kyrkliga organisationer etc. inom fikalaget Kyrkor för Fairtrade. Alltså behöver du inte vara diplomerad ”Kyrka för Fairtrade” för att anmäla dig till laget.

Du anmäler ditt fika på www.fairtradechallenge.se

Informationsblad om Fairtrade Challenge och laget Kyrkor för Fairtrade kan du ladda ner här: Kyrkor för Fairtrade 2016

Hitta tips och beställ affischer, infobroschyrer och annat material på
Fairtrades hemsida här>>

Läs mer om Fairtrade Challenge här.