Fair Trade Forum

Rättvis handelsrörelsens stora och årliga mötesplats Fair Trade Forum blev i år en del av arrangemanget Fair i samband med Göteborgskalaset 18-20 augusti. Nästa år arrangeras Fair Trade Forum i Linköping.

Fair Trade Forum har arrangerats i mer än tio år i samverkan mellan Nätverket Rättvis Handel och Fairtrade City lokalt. Forumet är den årliga nationella samlingsplatsen för aktörer som på olika sätt arbetar med rättvis handel och en mötesplats för återförsäljare, importörer och konsumenter såväl som kommuner och organisationer.

Fair Trade Forum arrangeras 2017 i Linköping.

Läs mer om Forumet här:

Kyrka för Fairtrade finns i likhet med tidigare år med som utställare och har en årlig samling för kontaktpersoner i diplomerade församlingar. Andra intresserade är också välkomna att delta.

Mer information kommer.